Nyhedsarkiv

9. februar 2018 Søren Hestbæk

Den gode historie fra Grønnemoseværkstederne

På Grønnemoseværkstederne er der et tilbud om VSU undervisning. Der er bl.a. mulighed for at få undervisning i brug af iPad.
2. februar 2018 Søren Hestbæk

Den gode historie: Lasse Krøyer

Vi møder Lasse Krøyer og hans chef kirkegårdsleder på Fredens Kirkegård Anne Kathrine Bytoft en kølig efterårsdag. At Lasse er blevet ansat lige præcis der er en længere historie.
2. februar 2018 Søren Hestbæk

Den gode historie: Chris Huus Jensen

Chris sidder bag kassen i Fakta, tager smilende mod kunder og husker dem på lotto, medlemskort og ugens gode tilbud. Serviceminded og opmærksom – hvilket var ressourcer han ikke selv havde opdaget han havde før han startede på CSV Sydfyn.
10. januar 2018 Søren Hestbæk

Erfaren pædagogisk medarbejder søges

Grundet øget elevtal søger CSV Sydfyn hurtigst muligt en dygtig, selvstændig og fleksibel pædagog, som har erfaring med undervisningslignende aktiviteter i mindre grupper. Stillingen er på ca. 32 timer pr uge.
4. januar 2018 Søren Hestbæk

Søren Bay Koch ny centerleder på CSV Sydfyn

Søren Bay Koch overtager som ny centerleder på CSV Sydfyn pr. 1 Januar 2018, efter Sigbjørn Sørensen, der har valgt at søge nye udfordringer.
,
15. december 2017 Berit Johnsen

STU-elever i Lego League

CSV Sydfyn, Jernbanegade 10
20. december 2016 Søren Hestbæk

Ny hjemmeside

Velkommen til CSV Sydfyns nye hjemmeside. Siden virker endnu ikke fuldt ud, så hvis der er noget du ikke kan finde, eller har spørgsmål til, så kontakt os på: Tlf.: 62 23 49 00, Mail: csvsydfyn@svendborg.dk
Win Win i Fakta
11. august 2016 subsiteadmin

Win win-projekt for unge med særlige behov

Udvalgte Fakta-butikker på Sydfyn bliver nu et led i undervisningen af CSV Sydfyns unge elever med særlige behov.